Catalunya en Comú Podem ha celebrat aquest dimarts al vespre el seu acte central de campanya a la Seu d’Urgell. L’han protagonitzat la número 1 a la demarcació de Lleida, Sara Vilà, i la número 2 a Barcelona, Elisenda Alamany. Vilà ha remarcat la necessitat que en aquesta pròxima legislatura es desplegui d’una vegada per totes la vegueria de l’Alt Pirineu i Aran per tal de donar més oportunitats al territori. Així, ha reivindicat que es torni a posar sobre la taula l’agenda territorial i social, i no només la nacional.

Vilà també ha destacat algunes propostes en matèria d’agricultua i medi ambient. Tot plegat amb l’objectiu de reactivar l’economia, mantenir els serveis i evitar el despoblament. Aquest fenomen, de fet, ha estat un dels que ha assenyalat Alamany en la seva intervenció.

A l’acte, que ha aplegat unes 40 persones a la sala Immaculada, també hi han intervingut Àngel Porté i Jordi Pino, número 2 i 6 per Lleida respectivament. Porté ha destacat que la candidatura que representa "treballarà no només per a que vingui gent al territori, sinó també per a que la que ja hi és no marxi. Ha afegit que això passa per, entre d’altres coses, protegir la ramaderia i vetllar pels artesans". Pino, per últim, ha destacat que el "21D Catalunya es juga que el nou govern continuï amb les retallades i la corrupció o que doni respostes als problemes de la gent".

Parlen al vídeo: SARA VILÀ, CAP DE LLISTA CATECP LLEIDA PIRINEUS - ELISENDA ALAMANY, NÚMERO 2 CATECP BARCELONA

El Pirineu avui