Des d'aquest dissabte i fins el mes que ve, el Museu Cerdà de Puigcerdà acull l'exposició 'Porta Caelum', una mostra de 35 reproduccions de pintures medievals de Rosa Obiols. Es tracta de peces al tremp d'ou sobre taula, la mateixa tècnica amb què van ser creades fa prop de mil anys, ja que són interpretacions d'originals que es poden trobar a esglésies romàniques del Pirineu i de Catalunya, com ara pintures murals, frontals d'altar i manuscrits o còdex medieval.

El frontal d'altar de l'església de Santa Maria de Mosoll, el de l'ermita de Lles, la pintura mural de l'absis de l'església de Sant Pere (avui Sant Miquel) de La Seu d'Urgell, el fragment de l'absis central de l'església de Santa Maria de Taüll, a la Vall de Boí, o el Pantocràtor de Sant Climent de Taüll són algunes de les pintures que els visitants podran trobar en aquesta exposició, que serà a la primera planta del museu fins al 7 de gener.

El Pirineu avui