Aquest dimarts ha començat la campanya de comunicació de les rebaixes d´hivern amb la voluntat d´informar als mercats de proximitat de l´inici del període de rebaixes a Andorra. Enguany, arrenquen el proper 22 de desembre i s´allarguen fins el 28 de febrer.
En concret, la campanya de comunicació de les rebaixes d´hivern es realitza a Espanya (Catalunya, Madrid, País Basc, València i Aragó), França (Occitanie i Nouvelle Aquitaine) i durarà del 12 al 23 de desembre. A més, també s´han previst accions de comunicació dins del país que es posaran en marxa del 18 al 28 de desembre.
La publicitat s´articularà a través de premsa escrita generalista, revistes femenines, diferents emissores de ràdio, newsletters, a les xarxes socials i a la pàgina web www.visitandorra.com.
L´objectiu d´aquesta campanya és informar als consumidors sobre la data d´inici de les rebaixes d´hivern que a Andorra comencen uns dies abans que als mercats propers.
En aquest sentit, la voluntat és aprofitar aquest període, que coincideix també amb les vacances de Nadal, perquè els visitants puguin realitzar les seves compres i així, afavorir un augment de les vendes dels comerços andorrans.

El Pirineu avui