L’ajuntament de Puigcerdà ja ha tret a licitació la redacció del projecte executiu del Centre Cívic i Esportiu, un equipament que es situarà en aquest terreny del costat del poliesportiu. Després d'elaborar l'estudi geotècnic i els càlculs de l'estructura a principis d'any, l'equip de govern licita ara la redacció del projecte per poder iniciar les obres a finals del 2018.

El Centre Cívic i Esportiu tindrà dues plantes: la planta baixa es destinarà a usos esportius i la gestionarà el Club Poliesportiu Puigcerdà. En aquest espai hi haurà dues pistes de cúrling i una nova sala de gimnàs. La primera planta tindrà un ús social, amb una sala polivalent amb cadires retràctils per habilitar-la com a auditori, que podrà acollir tot tipus d’activitats culturals i lúdiques.

Amb la construcció d'aquest equipament es preveu solucionar la manca d'espai a la zona del gimnàs del poliesportiu i facilitar la pràctica del cúrling, esport que ara es practica a la pista de gel, un espai amb poca disponibilitat d'horaris per la gran quantitat d'activitats que alberga.

En total l’ajuntament preveu una inversió de més de 4 milions i mig d'euros, la major part finançats amb fons municipals.

El Pirineu avui