La Marató de TV3 es celebrarà enguany aquest diumenge 17 de desembre i es dedicarà a les malalties infeccioses. Un any més, alguns municipis cerdans organitzaran activitats durant el cap de setmana per recaptar fons per la investigació. Una de les iniciatives solidàries que es faran a Puigcerdà és el concert de corals, que es celebrarà el dissabte a les 21.30h a l'església Sant Domènec. Hi participaran les corals Cerdanya Canta, Capella Santa Maria, Flor de Neu i la coral i orquestra de l'Escola Municipal de Música Issi Fabra. De fet és el segon any que l'ajuntament organitza aquest concert solidari.

A més del concert, l'AUCER instal·larà dissabte paradetes de vi calent a la plaça Santa Maria i vendrà paraigües per l'activitat que es durà a terme el diumenge al migdia a la plaça del Call.

Des del consistori fan una crida a la participació dels veïns perquè les activitats siguin un èxit.

A banda de Puigcerdà, també hi haurà activitats solidàries a Bellver, Alp i Llívia. L'any passat es van recollir 14.000 euros a Cerdanya.

Parlen al vídeo: MARY CARMEN RAMON, TÈCNICA CULTURA AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui