Aquest dilluns la Biblioteca Pública Maria Barbal ha acollit una sessió de contacontes per als nens i nenes de pàrvuls de les escoles de Tremp. La finalitat de les sessions és aproximar als infants a la lectura, mitjançant l'ús d'àlbums il·lustrats i contes.

Les sessions s'han organitzat a la biblioteca per referenciar l'espai amb la lectura.

Les sessions de contacontes permeten crear un primer vincle entre els infants i els llibres. En l'actualitat els contes i llibres il·lustrats són una eina molt efectiva per tractar amb infants temes delicats d'una forma molt subtil.

Part dels contes i àlbums il·lustrats permeten una doble comprensió, la de l'infant i la de l'adult.

Aquest divendres hi ha planificada una segona sessió pels alumnes de primària dels centres trempolins.

Parlen al vídeo: LAURA FUSES, BIBLIOTECA PÚBLICA MARIA BARBAL - CARLES ALCOY, CONTACONTES

El Pirineu avui