Arbres que es mouen, un satanàs que es multiplica i un cor en directe que apareix i desapareix de l´escenari. La direcció dels Pastorets de Sant Julià de Lòria ha preparat una representació per sorprendre l´espectador en què fins i tot s´ha recuperat vestuari de les primeres edicions.
En el temps que Josep coneix Maria i neix Jesús, Lluquet i Rovelló viuen un viatge vital que els farà madurar i on aprendran el poder del bé i el mal.

És en el mal, a l'infern, on la direcció, a càrrec enguany de Juanma Casero, ha volgut fer visible les diferents cares i veus de Satanàs creant diferents veus i moments que esdevenen "un joc".

Per aportar més misteri i màgia a aquests i altres personatges també s´ha recuperat vestuari de fa 24 anys que l'ajudant de direcció, Irina Robles, qualifica de "fastàstics i molt imaginatius".

Aquesta 24a edició ha estat un repte per a l´escola d´art i els tècnics del teatre per aconseguir el moviment de l´escenografia. Elisenda Palomares, de l'àrea de Cultura, explica que han hagut de resoldre "el pes de les peces que s'han de moure, per on s'amaguen, com es pengen...". I es mostra satisfeta "perquè hem vist que som capaços de fer-ho".

Aquest any hi haurà un cor en directe que apareixerà i desapareixerà d'escena dirigit per Juli Barrero que per l´ocasió ha recuperat cançons imprescindibles dels Pastorets com "Ja és aquí".

150 persones, 70 de les quals a l´escenari, formen part de l´obra que es representarà el 26 i 30 de desembre i el 6 i 7 de gener a l'auditori Claror de Sant Julià.

Parlen al vídeo: JUANMA CASERO, DIRECTOR PASTORETS - Irina Robles,Aajudant direcció - Elisenda Palomares, Àrea Cultura

El Pirineu avui