L'equip sènior del CG Puigcerdà ha posat contra les cordes al líder de la lliga estatal, CHH Txuri Urdin i ha acabat perdent a casa per la mínima, 3-4, tornant al camí del bon treball.
Els bascos han visitat la pista de gel de Puigcerdà amb alguna baixa sensible i amb una certa prudència per arribar en òptimes condicions en la semifinal de copa a la seva pista dos dies després. El Puigcerdà ho ha sabut aprofitar i ha mostrat un bon hoquei. Els ceretans van poder preparar el partit amb tres línies compensades que van posar les coses difícils al Txuri Urdin.
Malgrat no poder-se emportar la victòria, les sensacions del Puigcerdà han estat bones i la gestió de les superioritats durant el partit encertada. Tot i això, un parell d'errors als pocs minuts de començar el tercer període han estat determinants per decantar el marcador cap a l'equip visitant.
Els golejadors del Puigcerdà han estat Nacho Granell en una ocasió i Pablo Muñoz per partida doble.

El Pirineu avui