L’ajuntament de Puigcerdà engega una nova campanya de recollida de joguines que per Nadal es repartiran a les les famílies del municipi sense recursos. Tots aquells que vulguin podran dipositar les joguines en el punt de recollida de l'ajuntament o en el del local de Joventut de la plaça Regne de Mallorca. Però, a més, els dies 19 i 20 de desembre de 10h a 13.30h s'instal·laran punts de recollida a la plaça Santa Maria, al passeig 10 d'Abril i a la Plaça Cabrinetty.
Es poden lliurar joguines, material esportiu o jocs educatius per a infants i joves dels 0 als 14 anys. Tot i que qualsevol donació és benvinguda, des del consistori han recordat que les joguines han d'estar en bon estat.
Per segon any, la campanya es porta a terme conjuntament amb Càritas Puigcerdà. A més i dins el projecte 'Aprendre a desprendre's', enguany els alumnes de 1r d'ESO de l'institut Pere Borrell participaran en aquesta iniciativa solidària, fent difusió de la campanya entre els veïns, classificant les joguines i preparant-les per ser entregades per Nadal.
Des de l'ajuntament calculen que es podran repartir joguines a una vintena de famílies sense recursos de Puigcerdà.

El Pirineu avui