El Cadí La Seu ha aconseguit aquest cap de setmana una victòria de prestigi davant el tercer classificat, l’Star Center Uni Ferrol, en guanyar per 85 a 77. Les noies entrenades per Bernat Canut ha sabut culminar amb èxit un partit molt disputat. Així, tot i distanciar-se força de les gallegues en el segon quart, el conjunt del Ferrol va reenganxar-se a la segona meitat, fins arribar a un final força igualat. A més, el Cadí la Seu ha aconseguit aquesta victòria en un context poc favorable, tenint en compte que poques hores abans, Andrea Boquete i Macarena Roset havin comunicat al club que volien rescindir el contracte per falta d’adaptacio. Una decisió que el club ha respectat, tot i no entendre, en assenyalar que totes dues jugadores estaven jugant unes mitjanes de 20 i 21 minuts per partit. Per refer-se d’aquesta baixa l’equip de l’Alt Urgell ha incoporat a última hora a l’aler egarenca Helena Oma, que ha tingut un bon debut aquest diumenge contra el Ferrol. Després d’aquesta victòria, les noies entrenades per Bernat Canut segueixen desenes amb 5 victòries i 6 derrotes.

El Pirineu avui