L’Ajuntament de Guils de Cerdanya ha atorgat, recentment, els ajuts pel curs escolar 2017-2018 que ha beneficiat a una quarantena d’estudiants. Els requisits per acollir-se a aquests ajuts són estar empadronats en el municipi i cursar els estudis en un centre educatiu de la comarca. Els diners dels ajuts s'han donat mitjançant un xec que s'ha lliurat a les famílies.

Així, el consistori ha entregat 150 euros als alumnes que fan batxillerat, formació professional de grau mitjà o educació secundària obligatòria (ESO), 100 euros pels alumnes d’educació primària i 50 euros pels alumnes d’educació infantil.

Aquest és el segon any consecutiu que l’Ajuntament de Guils de Cerdanya ha establert aquests ajuts. El total de l'ajut ha representat una dotació econòmica de 3.800 euros, la qual cosa ha suposat un estalvi per a les famílies de Guils.

El Pirineu avui