Els nens i nenes de la parròquia d’Encamp enguany podran deixar les seves cartes amb tots els seus desitjos per al Pare Noel i el Reis Mags a les bústies ubicades a l’entrada de la biblioteca d’Encamp i el Pas de la Casa i a les dues oficines de Turisme.
Aquells infants que encara no l’hagin preparat podran assistir al taller ‘Escriure la teva carta’ els pròxim dimarts a la biblioteca d’Encamp.

Des de les 17.30 fins a les 19 hores, els més menuts podran decorar la carta i escriure tot el que volen demanar al Pare Noel i a Ses Majestats els Reis d’Orient.
Pels més manetes, la biblioteca d’Encamp ha preparat el taller ‘Tres en ratlla’ pel pròxim 14 de desembre, on els infants de 6 a 12 anys confeccionaran un joc de tres en ratlla amb feltre i taps de suro amb motius nadalencs.
I pels nens i nenes del Pas de la Casa, la biblioteca ha organitzat un taller per elaborar un barret de cap d’any, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de desembre
A més, el dissabte 16 de desembre a les 12 hores, l’Associació d’Empreses d’Encamp ha preparat un caga tió per als més petits a la plaça Sant Miquel per cloure la temporada del mercat. I el pròxim dimarts 19 de desembre a les 18 hores sessió de contacontes, ‘Un missatge per al Pare Noel’, a la biblioteca d’Encamp.
Els més llaminers, el divendres 15 de desembre, podreu assistir a un taller de galetes de Nadal per a adults a la biblioteca des de les 19 fins les 20.45 hores. El pastisser Ramon Oto ensenyarà a fer la massa de les galetes i a donar-li forma. I el dia dels Sants Innocents, a la biblioteca del Pas de la Casa, s’impartirà un taller d’elaboració de ‘pop-cakes’, un pa de pessic en forma de piruleta ideal per preparar les postres per aquestes festes nadalenques.

Parlen al vídeo: SUSANA GINESTA, BIBLIOTECA D’ENCAMP

El Pirineu avui