Com és habitual en aquestes dates, tot el país s'omple de llums i figures nadalenques. Cada parròquia té un indret màgic que acull paradetes on comprar regals de tota mena, degustar pastissos o viandes, i sobretot, fer entrega de les cartes als Reis o al Pare Noel.
Els carrers estan engalanats per rebre els visitants durant aquest llarg pont, I festes nadalenques
L'Avinguda Meritxell s'omplirà de rens i dromedaris, Encamp repartirà coca, xocolata i caldo calent mentrestant, Sant Julià acull la Fira de Santa Llúcia, Canillo ofereix una gran gala de patinatge, Ordino embelleix el bosc de l'Esquella amb la llegenda del tió, Escaldes-Engordany amb el pesebre vivent, i la Massana fa gaudir als infants sobre una pista de gel entremig d'atractives paradetes.

Ja des d'aquest primer cap de setmana de desembre, no hi ha ni un racó del Principat que no faci olor a festes i a Nadal.

El Pirineu avui