L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat avançar l’hora de celebració de les sessions plenàries, que passaran a celebrar-se cada segon dilluns de mes a les set del vespre, i no a les vuit com passava fins ara. La decisió s’ha aprovat en el ple d’aquest dilluns i ha comptat amb el suport del PDeCAT, Esquerra i Compromís, que han remarcat que aquest pas va "en la línea de conciliar la vida laboral i familiar". Per la seva banda, el regidor de la CUP, Pau Lozano, hi ha votat en contra, assenyalant que avançar l’hora no afavoreix que la ciutadania hi pugui assistir. D’altra banda, en aquest ple s’ha aprovat per unanimitat una moció en defensa del model de l’escola catalana.

D'altra banda, en aquest ple també s’ha aprovat per unanimitat subarrendar a la Fundació Integra Pirineus el pàrquing del local del Bisbat d'Urgell ubicat al passeig del Parc, on també es traslladaran els estudis de RàdioSeu. 

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, REGIDOR ERC - JOAN BARRERA, REGIDOR COMPROMÍS - PAU LOZANO, REGIDOR DE LA CUP

El Pirineu avui