Del 9 de desembre al 7 de gener, el Museu municipal de Llívia es convertirà en un espai d'activitats i jocs familiars. Sota el lema 'Aquest Nadal la teva aventura comença al Museu' es volen promocionar les visites de públic familiar durant les vacances de Nadal a tots els museus de la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona, entre els quals hi ha el de Llívia. Hi haurà premis i jocs per descobrir tot el seu patrimoni, com ara tallers infantils, casals de Nadal o audicions de música. El que es busca és convertir el museu en un espai obert, lúdic i amable per a les famílies.

Concretament a Llívia els nens i nenes hauran de cercar les 4 estrelles del Nadal que s'han perdut a les instal·lacions dels museu. Per a fer-ho, disposaran d'un antifaç, que els convertirà en superheroi o superheroïna. Un cop hagin aconseguit la seva missió, els nens rebran un premi. A més, el 30 de desembre hi haurà Jocs de descoberta i reconeixement amb els sentits de plantes medicinals per a nens de 6 a 12 anys i en acabar es farà una xocolatada.

La Xarxa de Museus de Girona està impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

El Pirineu avui