El pont de la Puríssima ha començat amb cues quilomètriques en algunes carreteres de l’Alt Pirineu. Com de costum, la més afectada ha estat la Nacional 145 d’accés a Andorra. Aquest dimecres a primera hora del matí ja s’han començat a formar les primeres cues i al migdia s’han assolit més de 15 quilòmetres de retencions. De fet, en alguns moments la cua s’ha estès cap a la carretera Nacional 260, fins a Adrall. A més, també hi ha hagut retencions de fins a 5 quilòmetres per creuar Organyà, a la C14. Una altra de les carreteres afectades per les cues ha estat la C16 per accedir a Cerdanya a través del túnel del Cadí. Allà s’hi han arribat a acumular prop de 10 quilòmetres de retencions entre Gironella i Cercs. Recordem que les previsions per aquest pont de la Puríssima són força bones pel que fa a l’ocupació turística a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran. Així, el sector hoteler confia arribar al 80% d’ocupació i moltes cases de turisme rural han penjat el cartell de complet.

El Pirineu avui