La Seu d’Urgell es tornarà a mobilitzar aquest any a favor de La Marató de TV3, que enguany arriba a la 26a edició i que se celebrarà el diumenge 17 de desembre. Recordem que aquesta jornada solidària està dedicada en aquesta ocasió a les malalties infeccioses, amb el lema ‘La investigació pot canviar la història’. A partir d’aquest divendres 8 de desembre, el teixit associatiu de la capital alturgellenca celebrarà prop d’una trentena d’activitats populars de tota mena per a recaptar fons en benefici de La Marató. Així, hi haurà concerts solidaris en diferents indrets de la ciutat, una sortida de marxa nòrdica, rifes i quintos, cercaviles, dinars i berenars populars i campionats de petanca. A més, diversos establiments de la ciutat també han habilitat urnes per tal de recollir donatius per a aquest esdeveniment. D’altra banda, i encara en l’àmbit de la solidaritat, l’Alt Urgell ha recollit un total de 17.259 quilos d’aliments en el marc del Gran Recapte celebrat aquest cap de setmana. Es tracta d’una quantitat superior respecte a l’any passat, quan se’n van recaptar 16.686.

El Pirineu avui