Aquest dimarts s’han presentat les diferents propostes gormandes que 14 establiments de la Seu d’Urgell han elaborat en el marc del Món Màgic de les Muntanyes per assaborir el Nadal. La presentació ha anat a càrrec de la tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Mireia Font, juntament amb els representants dels forns, pastisseries, carnisseries i altres comerços de la ciutat que durant les festes nadalenques comercialitzen els seus productes gastronòmics elaborats expressament per l’ocasió. Mireia Font ha explicat que després de l’èxit de les dues primeres edicions del Dolç Màgic, enguany s’hi han volgut sumar tres forns més, i alhora s’ha creat una nova aposta gastronòmica com és el Sabors de Nadal que incorpora quatre carnisseries i xarcuteries, una fruiteria i una cafeteria i teteria.

En aquest sentit, alguns dels forners i pastissers que ja han participat en altres edicions han destacat que aquests tipus de productes tenen bona sortida. Tot i això, han demanat que aquestes iniciatives se circumscriguin només al Nadal.

Per la seva banda, els xarcuters i carnissers, que s’incorporen enguany a la iniciativa, també han valorat molt positivament la proposta.

Tots aquests Dolços màgics i Sabors de Nadal ja es poden adquirir a cadascun dels 14 establiments de la ciutat i es podran trobar durant totes els festes nadalenques. 

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, TINENT ALCALDE PROMOCIÓ DE LA CIUTAT - ÀNGEL SÀNCHEZ, PASTISSER - ROSA GINESTA, CARNISSERA

El Pirineu avui