El ple de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat aquest dilluns una addenda al conveni signat amb el Consell Comarcal de l’Alt Urgell de cooperació per a la gestió i prestació dels serveis socials del període 2016-2019, en el marc del contracte programa del Departament de Benestar Social i Família. A la pràctica, això vol dir que la ciutat incorporarà nous serveis socials.

L’aprovació d’aquesta addenda ha comptat amb els vots favorables de l’equip de goevrn del PDeCAT i dels 3 regidors d’Esquerra

En canvi, tant Compromís per la Seu com la CUP hi han votat en contra. Han deixat clar que celebren l’ampliació de serveis però han recordat que no estan d’acord amb el model.

En aquest sentit, la tinent d’alcalde Anna Vives, ha assegurat que aquests dos grups no han entès què es portava a votació al ple, tot remarcant que únicament s’ha aprovat demanar aquesta ampliació de serveis.

Parlen al vídeo: ANNA VIVES, TINENT ALCALDE ATENCIÓ A LES PERSONES - FRANCESC VIAPLANA, PORTAVEU ESQUERRA - JOAN BARRERA, REGIDOR COMPROMÍS PER LA SEU - PAU LOZANO, PORTAVEU CUP

El Pirineu avui