Aquest dilluns s'ha fet la presentació del 10è Congrés de Turisme de neu i muntanya, durant la qual s'ha informat que hi haurà 25 ponents, tres d'ells andorrans com l'arquitecta Fiona Pià, el rector de la Universitat d'Andorra, Miquel Nicolau, i el director executiu de la Fundació OMT-Themis, Marc Valdés.

Congrés de Turisme de Neu i Muntanya del 21 al 23 de març del 2018
Té un pressupost de 170.000 euros, espera superar els 400 participants de la passada edició, celebrada el 2016, i pretén reunir un ampli ventall de professionals del sector turístic, des dels responsables de la gestió d'una destinació de muntanya, fins als empresaris del sector dels allotjaments.
Christopher Hinteregger tornarà a ser el director científic. El congrés és una iniciativa dels set comuns, l'Organització Mundial de Turisme (OMT) i el Govern d'Andorra, i s'organitzarà en sis sessions de taules rodones.

Per primer cop, el tercer dia s'ha previst una jornada tècnica que inclourà una visita al nou Espai d'Innovació d'Andorra de la Fundació ActuaTech.

Parlen al vídeo: TRINI MARÍN, CÒNSOL MAJOR ESCALDES - SERGI NADAL, CAP ÀREA TURISME

El Pirineu avui