La plaça dels Oms de la Seu d’Urgell ha acollit aquest dilluns al vespre una nova concentració per demanar l’alliberament dels presos polítics. Desenes de persones s’han congregat davant de l’ajuntament per denunciar que encara hi ha quatre persones, el vicepresident Junqueras, el conseller Forn i els dos jordis a la presó. És per això que s’ha llegit un manifest i s’ha desplegat la gran pancarta que fins fa poc lluïa al balcó de l’ajuntament, i que s’ha despenjat, ja que la Junta Electoral havia amenaçat amb accions penals si no es treia. La demanda de llibertat per als presos polítics també s’ha fet evident al ple que s’ha celebrat just després d’aquest acte. Així, el regidor de la CUP, Pau Lozano, ha penjat un cartell al ple.

També al ple, tant el PDeCAT com Esquerra han fet esment a la situació i han demanat l’alliberament dels presos polítics en les seves primeres intervencions.

Parlen al vídeo: PAU LOZANO, PORTAVEU DE LA CUP

El Pirineu avui