Cerdanya arribarà al 80% d'ocupació aquest pont de la Puríssima, segons estimen els hotelers de la vall i la federació d'hostaleria de les comarques de Girona. Gràcies a la neu que ha caigut en els darrers dies i el fet que les estacions d'esquí ja han iniciat la temporada, ha fet que molts decidissin passar unes dies a la comarca. De fet, alguns ja fa dies que van fer la reserva.

La majoria de reserves són de dues nits: dimecres i dijous o divendres i dissabte.

Com és habitual i seguint la tendència, la majoria de visitants seran parelles i famílies catalanes, de la ciutat de Barcelona i rodalies. També s’esperen alguns visitants de la resta de l’Estat Espanyol, tot i que aquests prefereixen a pernoctar a la vall durant les festes de Nadal.

Parlen al vídeo: NÚRIA VIDAL, PORTAVEU ASSOCIACIÓ HOTELERS CERDANYA

El Pirineu avui