El CG Puigcerdà ha caigut aquest dissabte a Madrid contra el Majadahonda per 7-0, un resultat dolorós per l'equip, que va viatjar amb moltes baixes i que no ha pogut fer res per superar un rival molt disciplinat i amb més actitud per aconseguir els punts en joc. Molts errors del Puigcerdà, falta de concentració i poc encert en les ocasions de gol, sobretot durant el primer període del partit.

L'equip local haurà de seguir treballant per recuperar el nivell de fa unes setmanes i intentar entrar a playoff, un dels objectius de la temporada.

Amb aquesta clara derrota el Puigcerdà queda com a cuer destacat amb 4 punts. Els madrilenys són quarts amb 10 punts. Un més en té el FC Barcelona i el Jaca és segon amb 23 punts. Al capdavant i només a un punt del segon hi ha el Txuri Urdin, amb 24.

El proper partit de lliga serà el 6 de gener contra el FC Barcelona, un enfrontament que es disputarà a la pista blaugrana.

El Pirineu avui