La Seu d’Urgell ha iniciat aquest cap de setmana la programació nadalenca El Món Màgic de les Muntanyes. Ho ha fet aquest dissabte amb la cercavila inaugural amb una animació a càrrec dels Diables de l’Alt Urgell acompanyats dels minairons. A dos quarts de vuit del vespre, a la plaça dels Oms, ha tingut lloc la cerimònia d’encesa de llums de Nadal dels carrers i places de la capital alturgellenca amb la projecció d’un mapping a la façana de la catedral. L’espectacle inaugural ha finalitzat amb un castell de focs.
Amb l’encesa de llums de Nadal, la Seu d’Urgell inicia la celebració de 50 activitats adreçades a petits i grans que tindran lloc durant tot el mes de desembre i fins el 6 de gener de 2018. La programació del Món Màgic de les Muntanyes ha seguit aquest diumenge amb l’ofrena del pessebre artesanal que ha realitzat el Club Excursionista Pirenaic a la catedral de Santa Maria d’Urgell, a les 12 del migdia. Ja fa 50 anys que aquesta entitat porta un pessebre a un temple romànic del Pirineu català.

El Pirineu avui