Dijous al vespre va tenir lloc l’acte culminant d’un any ple d’esdeveniments i celebracions amb els quals s’ha commemorat el desè aniversari de l’Sport Hotel Hermitage & Spa.
Un excel·lent sopar de luxe elaborat pels xefs més reconeguts del moment, Joan Roca, d’El Celler de Can Roca, que va cuinar juntament amb Nandu Jubany i Hideki Matsuhisa.
Un seguit de festes que van començar ara fa tot just un any, amb un sopar a sis mans i amb la presència d’un dels xefs més reconeguts del moment, Joan Roca, d’El Celler de Can Roca, que va cuinar juntament amb Nandu Jubany i Hideki Matsuhisa.
Al llarg de l’any s’han celebrat diferents esdeveniments commemoratius, com el sopar amb quatre cuiners amb estrella Michelin. Amb Jubany i Matsuhisa acompanyats de Carles Abellan i Fina Puigdevall
La voluntat de l’Hermitage de ser un referent del luxe i la sofisticació a Andorra queda palesa en el fet que va ser el primer hotel de cinc estrelles d’Andorra i dels Pirineus que va entrar a formar part de l’associació The Leading Hotels of the World, el 2013, de la qual formen part alguns dels establiments més emblemàtics del món

El Pirineu avui