Les activitats començaran el 13 de gener i s'allargaran fins el 18 de març
El Comú d'Encamp ha obert les inscripcions de la temporada 2018 per a l'escola de neu on enguany es proposen activitats com poden ser la iniciació a l'esquí, l'esquí alpí, el freestyle i el surf de neu.
L'inici de les preinscripcions per als encampadans començarà a partir del dilluns 4 de desembre, mentre que per als no residents serà a partir del dia 11 de desembre.
Les preinscripcions s'han de realitzar a la recepció dels centres esportius d'Encamp i el Pas de la Casa. Els requisits per poder formalitzar-les impliquen tenir el forfet extraescolar o de Grandvalira, tenir material d'esquí propi, portar la fotocòpia de l'assegurança extraescolar i fer efectiu el pagament de la quota d'inscripció.
Els preus de l'escola de neu per als residents a la parròquia d'Encamp són de 225 euros, de 202,50 euros presentant el Carnet Jove o sent soci del Club Piolet, i de 180 euros per al segon germà. Pel que fa als no residents a la parròquia encampadana, els preus són de 410 euros, de 369 euros per als posseïdors del Carnet Jove o del carnet del Club Piolet i de 328 euros per al segon germà.

El Pirineu avui