El consell d’administració de la societat municipal Habitatge i Urbanisme La Seu ha aprovat executar les obres d’enderroc de Cal Duat de Castellciutat, concretament la fase 1. Aquesta correspon a la part de l’edifici que es troba íntegrament al carrer Marc Comes i que presenta un important estat de degradació, tal com ha informat l’ajuntament en un comunicat. Aquestes obres d’enderroc s’han adjudicat per un import total de 21.650 euros, i es realitzaran en les properes setmanes. Cal recordar que ara fa uns dos anys, l’Ajuntament va adquirir l’emblemàtic edifici de Castellciutat amb l’objectiu de donar a l’espai un nou ús per al poble i veïns.

Val a dir que HIULS també ha aprovat el projecte de construcció d’un nou col·lector d’aigües residuals per donar servei a diversos immobles de la part de llevant del poble. A més, des de l’ajuntament també han indicat que, properament, es realitzarà la canalització de la llau de Benavarre i s’executarà el projecte de la nova plaça de l’Arbre.

El Pirineu avui