El Club Gel Puigcerdà afronta aquest dissabte un dels partits claus de la temporada i ho haurà de fer amb les baixes de fins a 7 jugadors, entre els lesionats i els que per motius personals no podran desplaçar-se. Els ceretans viatjaran a la pista del Mahadahonda, l'equip que ara mateix està just per sobre del Puigcerdà, amb 3 punts més. Això vol dir que una victòria dels grocs i negres faria que els dos equips empatessin a punts.

En la darrera jornada, els madrilenys van esgarrapar un punt al Barça i actualment disposa de jugadors nacionals joves amb molt talent, complementats amb un porter estranger de nivell i un entrenador força reconegut dins el panorama estatal. Tot i les baixes, el Puigcerdà viatja amb ganes de posar les coses difícils al Mahadahonda. La bona notícia és la reincorporació del porter local Beliansky.

Després d’aquest partit crucial l’equip sènior rebrà al líder Txuri Urdin el dia 6 de desembre aprofitant que és festiu i no reprendrà la competició de lliga fins l’any que ve, desplaçant-se a la pista del FC Barcelona el 6 de gener.

El Pirineu avui