Puigcerdà es prepara per iniciar aquest cap de setmana la campanya de Nadal, unes de les èpoques amb més afluència de visitants a la vila i a la comarca i, per tant, un dels moments més importants per al comerç i la restauració local. Tal com acostuma a fer en aquesta època, el consistori ha presentat totes les activitats, més d'una vintena, que es duran a terme des del 2 de desembre al 5 de gener. Seran quatre setmanes de propostes per a tots els públics, com ara el Festival de Música de Tardor, el Parc de Nadal, la representació de ‘Els Pastorets’, el concert de Cap d'Any o la cavalcada de Reis.

El programa de Nadal també inclou actes solidaris, com ara un concert i una obertura de paraigües per La Marató de TV3 el 17 de desembre o la cursa de Sant Silvestre, que es farà el 30 de desembre i que el total de les inscripcions es destinarà a Càritas Puigcerdà.

Recordem que el tret de sortida a la campanya de Nadal es farà aquest dissabte a partir de les 18h de la tarda a la plaça Santa Maria de Puigcerdà, amb l'encesa de l'enllumenat dels carrers i de l'arbre que es col·locarà just davant del campanar.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui