Les estacions d’esquí de la Massana i d’Ordino mantenen la data oficial d’obertura prefixada i engeguen la temporada d’hivern 2017 – 2018 aquest cap de setmana. D’aquesta manera, els esquiadors que ho vulguin tenen la primera cita amb la neu amb un total del 45% de la superfície dels dominis de Vallnord – Pal Arinsal i Vallnord – Ordino Arcalís a la seva disposició.
El pronòstic meteorològic, amb previsió de nevades en les properes hores, fa que les dades sobre pistes i remuntadors pugui augmentar d’aquí a dissabte. De moment és previst que obrin les pistes amb el 50% dels remuntadors en funcionament.

Par la seva part, Grandvalira inaugurarà la temporada 2017-18 el proper dissabte 2 de desembre sempre que les condicions de la meteorologia ho permetin. L’estació més gran del sud d’Europa preveu una obertura parcial amb 4 dels 6 sectors per a la pràctica dels esports d’hivern als sectors Pas de la Casa, Grau Roig, Soldeu i El Tarter durant el cap de setmana. Els equips tècnics continuen treballant a contrarellotge per afavorir l’enllaç entre els sectors Pas de la Casa i Grau Roig i el condicionament de la màxima superfície esquiable

Parlen al vídeo: ALBERT DE GRÀCIA, METEO PIRINEUS CATALANS

El Pirineu avui