Tot just abans de la seva intervenció en la taula rodona sobre iniciatives en l’àmbit de la mobilitat i l’energia, hem pogut parlar amb Mehdi Alaoui, gerent sènior de desenvolupament de negocis de GE Renewable Energy).

La seva empresa treballa fonamentalment en tres sectors: energia, salut i aviació. I precisament Mehdi Alaoui destaca que “la pedra angular de la seva estratègia és la digitalització, que encara va més enllà del 4.0”.

Les ciutats i els països petits tindran un paper molt important a l’hora d’implementar un país més verd, més renovable. I això repercutirà directament en el ciutadà, perquè tindrà un paper actiu i proactiu perquè sigui així.

Alaoui a destacat que la revolució en el món de l’energia arribarà en els propers 5 anys. La finalitat és que tot l’ecosistema sigui verd i renovable. “Ens hem d’assegurar que tots els actors de l’ecosistema vagin en la mateixa direcció”

Parlen al vídeo: MEHDI ALAOUI, GERENT GE RENOWABLE ENERGY

El Pirineu avui