Llívia acollirà el proper 23 de març la sortida de la cinquena etapa de la 98a 'Volta Ciclista a Catalunya', gràcies a un acord entre l'ajuntament llivienc i el Comitè Organitzador de la prova. De fet, el passat març, la població ja havia d'acollir la sortida d'una etapa però, degut a les condicions meteorològiques adverses, finalment l'organització va decidir suspendre-la i traslladar la sortida a Montferrer, a l'Alt Urgell.

Serà la vuitena vegada que Llívia forma part de l'itinerari de la "Volta", amb sortides des del 2004 al 2007 i finals d'etapa als anys 1980, 2002 i 2003.

Com en passades edicions, La Molina també serà escenari de la prova, acollint un final d'etapa. Els ciclistes abans d'arribar al final d'etapa hauran de superar el Port de Toses i pujar dues vegades a La Molina des d'Alp.

El Pirineu avui