L'estació de la Molina ha iniciat la temporada aquest dijous 30 de novembre obrint Pista Llarga. Divendres obrirà també la pista Trampolí i les cintes transportadores de Pista Llarga, Debutants i Johann Cruyff i de cares al pont de la Puríssima, els seus responsables esperen oferir als esquiadors tot l'eix central del complex. Aquest primer dia La Molina presenta gruixos d'entre 20 i 30 centímetres de neu pols que s'han pogut produir gràcies a les baixes temperatures de les darreres hores. De fet, aquest dijous al matí els canons de l'estació funcionaven a ple rendiment.

Alguns esquiadors han volgut estrenar la temporada i fer les primeres baixades.

La principal novetat de l'estació és la millora de la innivació en alguns sectors, com el de Torrent Negre, el que permet produir més neu amb menys temps. Actualment La Molina té canons de neu a pràcticament la meitat del complex. Una altra de les novetats de la temporada és la instal·lació de màquines expenedores de forfets, que evitaran les cues en hora punta. Es tracta d’una targeta amb saldo de dies d’esquí que es pot recarregar fàcilment des de casa, el que es tradueix en un estalvi considerable de temps i diners.

Amb tot, els responsables de l'estació esperen que la temporada sigui tant bona com la passada, sobretot perquè enguany la Molina celebra 75 anys de la instal·lació del primer tele-esquí de Font Canaleta.

Tot i que encara s'ultimen els detalls del programa del 75è aniversari, des de la Molina sí que han confirmat la celebració de diferents esdeveniments, com ara curses infantils o concerts. El punt culminant dels actes commemoratius serà el dissabte 3 de març, coincidint amb la Copa del Món d'Snowboard.

Parlen al vídeo: MARTA VIVER, RESPONSABLE COMUNICACIÓ LA MOLINA - ANTONI OLIVELLA

El Pirineu avui