La Comissió d’informació i vigilància del Centre de Tractament de Residus d’Andorra s’ha reunit aquesta setmana per fer el balanç del funcionament de la planta durant el 2017. Així, un dels aspectes que s’han destacat és que des d’inici de l’any no s’ha registrat cap ultrapassament de les emissions, i s’ha incrementat la producció d’electricitat en un 12,5% respecte al mateix període del 2016. Tot plegat, tenint en compte que s'ha incrementat el volum de residus tractats en un 1,92% si s’agafen els generats a Andorra, i un 6,5% si s'inclouen els que s'importen des de Cerdanya. Cal recordar que des del mes de juliol es duu a terme la importació de residus procedents d’aquesta comarca altpirinenca. Gràcies al fet de tractar aquests nous residus, la planta ha pogut produir l’electricitat equivalent al consum elèctric d’unes 4.000 llars. A més, la instal·lació ha reduit un 12,5% el consum de gasoil.

El Pirineu avui