Al llarg de les pròximes setmanes començarà el debat del pressupost 2018 a l'ajuntament de la Seu d'Urgell i Esquerra Republicana ja ha deixat clar quines seran les seves condicions per donar-hi suport. La formació ha fet públiques ja aquestes condicions, davant les inquietuds que la població alturgellenca els ha fet arribar i al mateix temps per tal de donar compliment a les mocions aprovades al consistori. Dues d’elles tenen a veure amb el servei de llar d’infants.

L’altra condició, mentrestant, passa per l’adequació dels antics jutjats per acollir-hi diversos serveis.

Recordem que l’any passat Esquerra no va donar suport als pressupostos i aquests no es van aprovar. En aquesta ocasió confien que l’equip de govern del PDeCAT els permeti participar més en la seva elaboració per tal d’acabar-hi donant suport.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, PORTAVEU ERC LA SEU

El Pirineu avui