Aquest dijous la seu territorial de l'ICGC de Tremp ha acollit la 5a jornada de Vins del Pirineu, una proposta anual que pretén crear un espai de formació, assessorament i intercanvi entre diferents agents publicoprivats del territori, amb l'objectiu de crear una estratègia conjunta.

La jornada d'enguany s'ha centrat en la comercialització dels vins en el mercat català, analitzant el context comercial en què es troba actualment el vi de Catalunya i les opcions comercials que tenen els vins dels Pallars.

Actualment hi ha 12 bodegues produint vi d'alta muntanya, cal destacar que la producció que fan és reduïda i la major part de les bodegues estan liderades per gent jove. Des del programa Treball a les 7 comarques se'ls dóna eines perquè puguin seguir endavant amb els seu projectes empresarials mentre enriqueixen la comarca.

La jornada ha finalitzat amb un tast de vins i la posterior visita en alguns dels cellers del programa.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ ECONÒMICA

El Pirineu avui