L’ajuntament d’Organyà s’ha mostrat molt satisfet del resultat obtingut en la primera mostra d’embotit artesà del Pirineu, que s’ha fet aquest passat cap de setmana, coincidint amb la Fira de Sant Andreu. Aquesta, de fet, ha estat la principal novetat del certamen d’enguany, i es voldria que aquesta oferta es consolidés per tal que, en un futur, s’acabi associant l’embotit artesà a la fira d’Organyà, igual que passa actualment amb el formatge i la fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell.

En total, al llarg de tot el cap de setmana han passat per la fira unes 2.500 persones, que han pogut gaudir del bon temps que ha fet tant dissabte com diumenge. A banda dels embotits, l’altre atractiu ha estat la tradicional mostra ramadera, on els ramaders han exposat i venut les seves ovelles, vaques brunes i frisones, cabres i cavalls de sella i de muntanya. La fira ha comptat també amb diverses parades multiproducte.

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D’ORGANYÀ

El Pirineu avui