Una fira de Nadal i una representació centenària. Aquests són els elements més destacats del Nadal d'Ordino, que donarà el tret de sortida aquest dijous a la tarda des de la plaça Major, amb la tradicional encesa de llums (i actuació de l'Esbart Valls del Nord). Un cop il·luminada la parròquia, i fins al 13 de gener, el comú ha programat diverses activitats. Els dies de més moviment seran el 7, 8 i 9 de desembre, coincidint amb el pont de la Puríssima a Espanya. Serà llavors quan se celebrarà el Christmas Village i es recuperarà, 25 anys després, la representació de l'Ossa.

Pel que fa al Christmas Village, en aquesta segona edició comptarà amb 33 parades, i la novetat es troba en què algunes d'aquestes estaran a l'Era Rossell, propietat del Govern i que ha cedit per a l'ocasió.

Parlen al vídeo: PILAR CAPDEVILA, ESBART VALLS DEL NORD - JORDI SERRACANTA, CONSELLER TURISME

El Pirineu avui