Aquest dimecres s’ha presentant a la plaça de Sant Roc de la Seu d’Urgell ‘Els tions màgics’, la nova proposta familiar que inclou la programació nadalenca d‘El Món Màgic de les Muntanyes d’aquest any. Aquesta nova acció ve donada pel gran èxit que va obtenir l’any passat la col·locació de tres tions al carrer dels Canonges, realitzada per part de l’Associació de Veïns i Comerciants d’aquest carrer. Enguany, en col·laboració amb la Unió de Botiguers, s’ha ampliat a altres indrets de la ciutat.

A més, es farà una altra activitat, el bateig dels tions, que tindrà lloc el dissabte 23 de desembre, a dos quarts de vuit del vespre a la plaça Sant Roc, on hi ha instal·lada una bústia màgica. Per a poder participar-hi caldrà omplir una butlleta que els botiguers de la Seu d’Urgell repartiran per poder proposar un nom a cadascun dels 9 tions màgics.

Paral·lelament, la UBSU durà a terme altres activitats durant les festes de Nadal com és la campanya Comprar a la Seu té premi que consisteix en el sorteig de 10 vals de compra per valor de 150 euros. A més, també ha organitzat concursos de fotografies dels tions i dels minairons a les xarxes socials. D’altra banda, la setmana vinent -en ple pont de la Puríssima- hi haurà instal·lat al passatge de la Missió de la Seu d’Urgell un gran photocall d’El Món Màgic de les Muntanyes perquè tothom que vulgui es pugui fer una foto amb el decorat d’aquesta campanya nadalenca on els minairons en són els grans protagonistes.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, TINENT D’ALCALDE DE PROMOCIÓ ECONÒMICA - MERCÈ GARCIA MOLINS, ASS. VEÏNS I COMERCIANTS CANONGES - NÚRIA CAPDEVILA, UBSU

El Pirineu avui