Aquest dimarts s'ha presentat el 6è Pla Comarcal d'Educació organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics, el Consell Comarcal i el Servei Comarcal de Català del Pallars Jussà; què pretén oferir una oferta d'activitats per a l'alumnat, el professorat i els centres de la comarca.

En aquesta sisena edició s'ha apostat per ampliar les activitats d'orientació professional i emprenedoria, a més d'oferir un programa subvencionat pel Consell Comarcal on es treballa la resolució de conflictes i les conductes de risc pels adolescents.

Les dues novetats més destacades són la introducció de la robòtica a l'aula i una proposta didàctica sobre la memòria històrica.

El pla segueix apostant per les sortides comarcals als diferents equipaments culturals del territori.

En l'acte de presentació també s'ha realitzat la conferència “Escola i creativitat. Aproximació a la poesia a través del joc. Una experiència d'ahir per a l'escola d'avui?” sobre com la creativitat en les aules millora l'aprenentatge de la llengua.

El pla va destinat a 19 centres educatius de la comarca del Pallars Jussà.

Parlen al vídeo: MARIA TOHÀ, SERVEI EDUCATIU PALLARS - RAMON BESORA, ESCRIPTOR I MESTRE

El Pirineu avui