El Consell d’Alcaldes de l’Alt Urgell ha viatjat aquest dilluns i dimarts a Brussel·les per visitar el Parlament Europeu i celebrar-hi la seva reunió ordinària corresponent al mes de novembre. La iniciativa s’emmarca en la voluntat dels alcaldes de la comarca de traslladar directament les qüestions territorials a les diferents cambres parlamentàries i, alhora, conèixer des de dins aquestes institucions.

A banda, i aprofitant la visita a Brussel·les, els alcaldes s’han reunit i han sopat amb els membres del govern a l’exili, encapçalat pel president Puigdemont.

Pel que fa als continguts del Consell d’Alcaldes s’han tractat, entre altres temes, l’estat dels projectes de Telecomunicacions, l’Impulsa 2026, el Camina Pirineus i el de Treball i Formació.
Els batlles han estat informats també dels serveis del Consorci Administració Oberta de Catalunya als ajuntaments de la comarca i de les reserves de caça.

Sumari: El Consell d’Alcaldes de l’Alt Urgell ha viatjat aquest dilluns i dimarts a Brussel·les per visitar el Parlament Europeu i celebrar-hi la seva reunió ordinària corresponent al mes de novembre. Han aprofitat el viatge per reunir-se amb els membres del govern a l’exili.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL

El Pirineu avui