El carril d’avançament de la CG3 de la Massana cap a Ordino s’ha eliminat aquest dimarts per tal de millorar la seguretat d’aquest tram de la xarxa viària. Aquesta decisió s’ha pres conjuntament entre els ministres d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, i d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, els cònsols de la Massana i Ordino, la direcció d’Ordenament Territorial i l’Àrea de Mobilitat, després del darrer accident mortal que va tenir lloc a la zona la setmana passada.
Amb l’objectiu de donar més seguretat a aquest tram de carretera amb alta sinistralitat durant el 2017, s’ha acordat eliminar el carril d’avançament, i aquest mateix dimarts s’han iniciat els treballs, i avui dimecres ha deixat d’existir el carril.

A banda d’aquesta mesura, l’Àrea de Mobilitat estudiarà altres accions per complementar la seguretat entre la Massana i Ordino.

El Pirineu avui