El líder de la competició, el Txuri Urdin, va ser massa rival pel CG Puigcerdà, que no va poder fer res per emportar-se la victòria i va caure dissabte a la pista dels bascos per 12-3. Els ceretans van viatjar amb forces baixes, fet que va posar les coses més fàcils a l'equip rival.

El Puigcerdà ho va intentar en tot moment i només va ser capaç d’igualar el partit en el darrer període, quan el marcador ja era clar i l’equip basc donava minuts als jugadors poc habituals. Tot i això, el joc va ser prou bo i a la tercera part es va igualar força el partit també per l’acció de l’equip que va aconseguir sobreposar-se a les dificultats i anar més decididament a atacar la porteria contrària.

Els tres gols del CG Puigcerdà van ser obra de Pablo Muñoz en dues ocasions i Pierre Meynier en una.

Els ceretans segueixen en la darrera posició de la classificació de la lliga amb els 4 punts. Per davant té SAD Majadahonda amb 7 punts i el FC Barcelona amb 11 punts. El segon classificat l'ocupa provisionalment el CH Jaca amb 20 punts i el CHH Txuri Urdin continua líder amb 24 punts.

El Pirineu avui