Andorra Telecom presenta nous forfets que, a partir de 35 euros, permetran la itinerància de dades a l´estranger. Andorra Telecom preveu que s´hi abonin bona part dels que a dia d´avui fan servir el forfet d´itinerància. Precisament aquest forfet ha suposat un augment molt gran del consum de dades a l´estranger. També s´augmenten les prestacions dels forfets actuals.

L´oferta de telefonia mòbil presentada multiplica els minuts de veu i les dades mòbils inclosos als actuals forfets Mobiland. Per exemple, en el cas del forfet Mobiland 29, es multipliquen per cinc els minuts internacionals i s´augmenten les dades fins a quatre gigabytes. A més, des de l´aplicació mòbil es podran contractar més dades quan s´hagin exhaurit.

La novetat més destacada, però, són els nous forfets. Permetran l´ús de dades en itinerància a Espanya, França i Portugal. Concretament, es podrà consumir en aquests països fins a la meitat de les dades contractades. El que no s´utilitzi en itinerància podrà ser consumit a Andorra.
El primer dels nous forfets s´oferirà a 35 euros i inclourà sis gigues de dades. Segons ha explicat el portaveu de la companyia, l´objectiu és que el contractin molts dels 7.000 clients que tenen el forfet d´itinerància o que tenen també una targeta estrangera.
Decla Carles Casadevall, portaveu Andorra Telecom
Casadevall ha justificat la nova estratègia per l´augment del consum de dades des que es va presentar el forfet de dades en itinerància. El seu consum ha estat un 550% superior des d´aleshores.

El portaveu ha subratllat que la nova oferta, que s´aplicarà a partir de divendres, és possible gràcies a la negociació amb els operadors estrangers fetes els darrers anys.

Parlen al vídeo: Carles Casadevall, portaveu Andorra Telecom

El Pirineu avui