Les empreses Grup Heracles, Vigilància i Protecció SA (Vipsa), Domèstica de Serveis (Avança) i Perfumeries Júlia han estat les darreres a sumar-se a la Xarxa d'empreses inclusives. En un acte davant dels mitjans de comunicació, el ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, i els representants de les quatre societats, han signat els convenis d'adhesió a la xarxa, per incorporar, cada una de les empreses, un treballador amb discapacitat.
El ministre Espot, ha recordat que les empreses que s'adhereixen a la xarxa no només es comprometen a contractar persones amb discapacitat, sinó que garanteixen que ho fan en un entorn obert, inclusiu i amb igualtat de condicions. A més, per la seva banda el Govern ofereix un itinerari específic d'orientació laboral per a les persones que necessitin suport, i posa a disposició dues orientadores especialitzades del Servei d'Ocupació per fer-ne el seguiment. El suport a la inclusió preveu l'acompanyament previ a l'equip on s'incorpora el treballador i la dedicació d'un preparador laboral el temps necessari, a més del seguiment posterior i continu de la persona en el seu lloc de treball.
A més d'aquestes quatre empreses, ja formaven part de la xarxa: Andorra Telecom, Espic i l'Hotel Piolets Park.

El Pirineu avui