Des del Consell Comarcal del Pallars Jussà, amb una ajuda del programa 7 Comarques del SOC, s'està redactant un informe sobre les possibilitats i potencialitats turístiques de la zona de l'entorn dels embassaments pallaresos. Per elaborar aquest document s'estan mantenint trobades amb entitats locals i empresarials dels embassaments.

L'informe pretén buscar noves formes de promoure turísticament els embassaments i desestacionalitzar les activitats del seu entorn.

Des del Consell ja s'està treballant amb altres comarques per ampliar l'activitat d'oci dels embassaments, com és el cas d'un dels projectes Interreg que pretén fer el riu Noguera Pallaresa navegable des de Llavorsí fins a l'embassament de Sant Antoni.

Els 5 ajuntaments que hi ha dins l'àrea d’influència del pantà de Sant Antoni han contractat un equip tècnic que durant el 2018 treballarà en l’actualització de la normativa ambiental i urbanística d’aquest espai.

Parlen al vídeo: CONSTANTÍ ARANDA, PRESIDENT CONSELL COMARCAL PALLARS JUSSÀ

El Pirineu avui