L'ajuntament de Puigcerdà vol donar el tret de sortida a la campanya de Nadal, amb l'encesa aquest dissabte dia 2 de desembre de l'enllumenat nadalenc, una proposta que va engegar ara fa set anys. A partir de les 18h i després de prémer un polsador s'encendran totes les llums dels carrers principals, del passeig 10 d’abril i de les places Santa Maria i Herois. Els color predominant de l'any passat van ser el blanc i fins l'encesa no es podrà veure quins colors són els protagonistes d'aquestes festes.

La festa també comptarà amb dansa, un espectacle de foc a càrrec dels dimonis de Puigcerdà i coca i xocolata per a tots els assistents.

L’ajuntament organitza un cap de setmana d’activitats per donar la benvinguda al Nadal, una de les èpoques més importants per al comerç i la restauració local. Les activitats de caire nadalenc a la capital ceretana s’allargaran fins després de Reis.

El Pirineu avui