Aquest novembre, l'Oficina Jove de Cerdanya ha posat en marxa un nou projecte per adolescents i joves anomenat “Tal kom sona, tal com ets, tal com som!”, un espai on els nois i noies puguin parlar sobre tot allò que els interessa o preocupa, com ara les relacions de parella, l'amistat, el sexe, les addiccions o el futur.

La iniciativa, dirigida per dos psicòlegs, es realitzarà un dimarts cada quinze dies a la mateixa oficina jove i hi haurà una trobada grupal de 17h a 19h on s'organitzaran tallers, dinàmiques i jocs i també sessions individuals per aquells joves que ho demanin. A més, també s'oferirà un servei d’orientació psicològica per a les famílies.

Des de l'Oficina Jove han recordat que la incitativa és oberta a tothom i que en qualsevol moment s'hi poden afegir nous usuaris.

Parlen al vídeo: JOSEP MONTAÑÉS I SÍLVIA MONTERO, PSICÒLEGS

El Pirineu avui