L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural de l’Alt Urgell ja han recaptat més de 600 euros per a la Caixa de Solidaritat. L’11 de setembre les dues entitats sobiranistes van començar a recollir diners per fer front a les sancions imposades per l’Estat espanyol a líders independentistes. Aquests diners s’han recollit bàsicament entres les grans sortides que s’han fet els darrers mesos: per la manifestació de la Diada, per les protestes contra els empresonaments dels jordis i els consellers o per la proclamació de la independència.

Una altra part dels diners s’han aconseguit gràcies a les parades que les entitats han col·locat en diferents fires i festes darrerament. La darrera, ha estat la de Sant Andreu d’Organyà d’aquest cap de setmana.

Parlen al vídeo: MARIA MAS, COORDINADORA ANC ALT URGELL

El Pirineu avui