L'estació de La Molina tenia previst engegar la temporada aquest dissabte 25 de novembre, tal com va anunciar fa uns dies el president de FGC, Enric Ticó. Finalment, però, el complex obrirà les seves portes el proper dijous 30 de novembre. Els responsables de l'estació han decidit posposar l'obertura per aprofitar les previsions que s'anuncien pels propers dies, amb precipitacions i una baixada de les temperatures que permetrà continuar produint neu al domini esquiable. Recordem que aquests darrers dies hi ha hagut inversió tèrmica, fet que ha dificultat la innivació a les estacions ceretanes.

Des de la Molina preveuen obrir el dijous Pista Llarga i Trampolí com a mínim, tot i que si finalment les condicions meteorològiques ho permeten es podrien obrir més pistes.

De moment, només les estacions de Masella i Portè, els caps de setmana, han iniciat ja la temporada d'esquí. Font Romeu té previst fer-ho d'1 de desembre i de moment les estacions de nòrdic de Guils Fontanera, Lles i Aransa encara no han anunciat data d'obertura.

El Pirineu avui